Over ons

Focus op Algemene Chirurgie

De algemene chirurgie, het moederspecialisme van alle snijdende specialismen, heeft in de afgelopen jaren een steeds verder gaande specialisering doorgemaakt. In sommige grotere ziekenhuizen is de focus hierdoor meer komen te liggen op de grotere ingrepen met als gevolg dat er langere wachtlijsten zijn ontstaan voor de relatief kleinere en veelvoorkomende ingrepen. Wij vinden dat dit anders kan en richten ons juist op de veel voorkomende algemeen chirurgische ingrepen.

 

CCM is opgericht om betere algemeen chirurgische zorg te leveren zónder wachttijden vanuit het “juiste zorg op de juiste plek” principe. Onze kliniek richt zich op vergoede zorg waarbij de wensen van de patiënt en de deskundigheid van de specialist; service, kwaliteit van zorg en expertise voorop staan.

 

U wordt van intake tot ontslag gezien en behandeld door één vaste chirurg en één vast behandelteam. U hoeft uw verhaal dus maar één keer te doen. We nemen de tijd om uw klachten en eventuele zorgen rondom de behandeling uitgebreid te bespreken.  Samen komen we dan tot de behandeling die het beste bij uw wensen past.

Waarom Chirurgisch Centrum Maastricht

 

Uw wensen staan centraal
Persoonlijke aandacht
Ervaren Chirurgen
Eén vaste dokter
Eén behandelteam
Directe uitvoering van kleine ingrepen
24/7 bereikbaar voor onze patiënten

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op
Call Now Button