Specialisten

dr. Ö. Uludağ, gastrointestinaal / laparoscopisch chirurg

Eus Uludağ studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen van 1992-1998. Na ruim een jaar als Agnio gewerkt te hebben in het St. Radboud ziekenhuis startte zij haar promotie onderzoek naar de behandeling van faecale incontinentie onder begeleiding van Prof. dr. C.G.M.I. Baeten in het Academisch ziekenhuis Maastricht. In juli 2002 startte zij haar opleiding tot algemeen chirurg in hetzelfde ziekenhuis, de tweede helft van haar opleiding vervolgde zij in het Atrium Medisch Centrum te Heerlen (nu Zuyderland) en ze rondde haar opleiding in juni 2008 af. Tijdens haar opleiding differentieerde zij zich in de minimaal invasieve en gastro-enterologische chirurgie en dus volgde een verdere specialisatie op deze gebieden in een vervolgopleiding tot GE-chirurg in het MUMC welke zij afrondde in december 2010.

 

Op 17 september 2010 promoveerde zij aan de Universiteit Maastricht op de behandeling van faecale incontinentie middels Sacrale Neuromodulatie.
Na 7 jaar in een zelfstandige kliniek gewerkt te hebben besloot zij een eigen kliniek op te richten waar de focus alleen op de algemene chirurgie ligt. Met de gedachte en wetenschap dat specialisatie leidt tot betere en efficiëntere zorg. Chirurgisch Centrum Maastricht (CCM) is opgericht om betere algemeen chirurgische zorg te leveren zonder lange wachttijden. De kliniek oriënteert zich met name op de wensen van de patiënt en de deskundigheid van de specialist; service, kwaliteit van zorg en expertise staan voorop.

 

Naast haar werkzaamheden bij het CCM maakt zij deel uit van het orgaanuitname team van het MUMC ten behoeve van de Nederlandse Transplantatie Stichting en geeft zij onderwijs aan medische studenten, co-assistenten en arts-assistenten.

 

Big-nr: 39049039701

 

Bekijk beoordelingen van patiënten of laat zelf een beoordeling achter

Chirurgisch Centrum Maastricht Specialisten

dr. E. Mitalas, gastrointestinaal / oncologisch chirurg

Litza Mitalas studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na haar opleiding doorliep zij een promotietraject . In 2009 promoveerde zij op het proefschrift ‘Identification of factors affecting the outcome of transanal advancement flap repair for high transsphincteric fistulas.’  Tussen 2011 en 2016 werd zij opgeleid tot chirurg in het academisch ziekenhuis Maastricht en in het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard. Van 2017 t/m 2019 werkte zij in het MUMC+ met als aandachtsgebieden lever-, alvleesklier- en darmkanker, borstkanker  en weke delen tumoren.

 

Naast haar werkzaamheden bij het CCM werkt zij ook als GE/oncologisch chirurg in het MUMC te Maastricht.

 

Big-nr: 29909488001

Chirurgisch Centrum Maastricht Specialist
Wilt u een afspraak met ons maken?
Call Now Button